Lessen

Babymassage

Babymassage

Je baby te masseren is leuk en ontspannend. Jullie hechting wordt versterkt en je leert goed de lichaamssignalen van je baby te duiden. Jouw zachte aanraking maakt dat de baby zich veilig en geborgen voelt en vergroot zijn zelfvertrouwen.

Regelmatig gemasseerde baby's huilen minder, slapen beter en zijn vaker tevreden. Wetenschappelijke studies laten zien dat masseren van je baby een positief effect heeft op de neurologische en fysiologische ontwikkeling van je baby. Zo is het goed voor de bloedsomloop en de spijsvertering van je baby en het versterkt zijn spieren. De aandacht en aanraking zorgt ervoor dat je kind zijn lichaam leert kennen en zich leert te ontspannen.

Je baby masseren kan al vanaf de geboorte. Totdat je baby gaat tijgeren of kruipen, kun je een les volgen. Je kunt met de geleerde handgrepen je kind jarenlang een plezier doen en hij zal genieten van alle aandacht.

Basisles

De basisles bestaat uit 4 lessen van 60 minuten. Hierin leer je een stukje theorie, het masseren van je baby (buik, rug, armen, benen en gezicht) en enkele gymoefeningen. Ook worden handgrepen geleerd om darmkrampjes te verminderen. Ook bij vragen over (op)tillen of inbakeren van je baby, kan ik adviseren.

Workshop

Ook kun je een workshop van ongeveer 2 uur volgen. Je leert ook een stukje theorie en enkele handgrepen om je baby te masseren.

Groepsverband

Je kunt de les of workshop individueel boeken en krijgt dan een-op-een les, maar het is ook mogelijk om de les of workshop met een groep te boeken. Een les of workshop babymassage is ook een leuk kraamcadeau!!

Bekijk hier de tarieven.