Info

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer

  • Tramhalte Postjesweg is gedeeltelijk rolstoeltoegankelijk en ligt op 300 meter van onze praktijk. Hier stoppen de tramlijnen 7 en 17. Ga 30 meter oostelijk op de Postjesweg. Sla links af naar de Baarsjesweg. Sla na 200 meter links af naar de Van Speijkstraat. Na 100 meter ligt de praktijk aan uw linker hand.
  • Tramhalte Van Kinsbergenstraat is rolstoeltoegankelijk en ligt op 300 meter van onze praktijk. Hier stopt de tramlijn 7. Ga 30 meter noordelijk en sla rechts af naar de Van Kinsbergenstraat. Ga na 100 meter de eerste straat rechts af naar de Van Speijkstraat. Na 190 meter ligt de praktijk aan uw rechter hand.
  • Tramhalte Admiraal de Ruijterweg is rolstoeltoegankelijk en ligt 500 meter van onze praktijk. Hier stoppen de tramlijnen 12, 13 en 14. U gaat 10 meter in westelijke richting en slaat links af naar de Van Speijkstraat. Blijf op deze weg. Na 490 meter ligt de praktijk aan uw rechter hand.
  • Tramhalte Willem de Zwijgerlaan is rolstoeltoegankelijk en ligt op 700 meter van onze praktijk. Hier stoppen de tramlijnen 12, 13 en 14.
    U gaat 100 meter richting centrum en slaat rechts af richting de Baarsjesweg. Blijf op deze weg en sla na 500 meter rechts af naar de van Speijkstraat. Na 100 meter ligt de praktijk aan uw linker hand.

Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.ov9292.nl.

Met de fiets of te voet

  • Uit richting Admiraal de Ruijterweg / Jan Evertsenstraat: Ter hoogte van de tramhalte Admiraal de Ruijterweg slaat u links af naar de Van Speijkstraat. Blijf op deze weg. Na 490 meter ligt de praktijk aan uw rechter hand.
  • Uit richting Postjesweg / Kinkerstraat: Ter hoogte van de brug slaat u af naar de Baarsjesweg. Sla na 200 meter links af naar de Van Speijkstraat. Na 100 meter ligt de praktijk aan uw linker hand.

Met de auto

Raadpleeg in verband met ‘eenrichtingsverkeer’ uw routenavigatie of oriënteert u zich aan de fiets- en looproute.

De parkeerkosten zijn 2,40 Euro per uur op maandag tot met zaterdag van 09:00 tot 24:00. Op 20 meter afstand van de praktijk is een parkeerautomaat waar u kunt chippen. Op 200 meter afstand op de hoek Van Speijkstraat / Van Kinsbergenstraat is een automaat waar u kunt chippen, pinnen en met creditcard kunt betalen.