Fysiotherapie

Flexchair

Flexchair

De Flexchair® is een kruk die bewegingen van het bekken en de rug inzichtelijk maakt op de computer. Dit is een groot voordeel bij bijvoorbeeld lage rugklachten. De Flexchair®maakt de rug sterk, verhoogt prestaties in sport en werk en voorkomt verzuim. De Flexchair® activeert en stimuleert ons dynamisch handelen en draagt actief bij aan optimalisering van onze lichaamsbalans. De Flexchair® is een comfortabel dynamisch zitmiddel. De Flexchair® is ontwikkeld voor mensen die een gezonde en sportieve levensstijl nastreven. Ervaar ook hoe sport- en werkprestaties verbeteren en geef rugklachten geen kans.

Een sterke en gezonde rug begint bij een dynamisch actieve zit: de Flexchair®. De Flexchair® bestaat uit een voet, een tussenstuk en een zitting, heeft geen rugleuning en geen armsteunen. Twee kogelgewrichten (2×3D) laten bewegingen toe in alle richtingen. De rug krijgt zijn vrijheid van bewegen terug.

Zittend bewegen met de Flexchair® heeft veel voordelen: coördinatie en stabiliteit verbeteren, sportieve prestaties nemen toe en het zittende werk wordt langer volgehouden. Geef rugklachten geen kans, gebruik de Flexchair® elke dag.

Voor sporters en zwangeren is het erg fijn om bewegingen op de Flexchair te oefenen. De stabiliteit en flexibiliteit van het bekken van roeiers of van wielrenners, de onafhankelijke zit op een paard en het herstel van een zwangerschap wordt positief beïnvloedt.

Wil je de Flexchair ook een keer uitproberen? Maak dan snel een afspraak!